Better be happy..

Åh jag verkligen känner på mig att detta kommer bli ett bittert inlägg, men det är faktiskt värt det för jag är verkligen tomte irreterad på hur visa butiksbiträden kan vara otrevliga.

Händelsen börjar i fredags, jag är ute efter en liten större tee som jag har bloggat om innan (och nej affären är inte tophop), går fram till, vad som ser ut vara en smart trevlig tjej och frågar. Hon kollar snett på mig och snäser "nej det har vi inte" utan att jag nästan har hunnit ställa klart hela frågan. Jag blir mäkta irriterad över det och kollar vidare på kedjans kläder. Sedan är min sis ute och kollar på spetsleggings i samma affär.
När hon står i provrummet så ville hon ha en annan strlk så jag går fram till en annan tjej som jobbar i affären och frågar. Antingen hade hon inte jobbat där länge eller så var hon bara jävligt inkompetent. Det ända hon kunde få ut ur sin lilla mun  var " eh, jag vet inte, eh kanske, eh " och detta upprepade hon ungefär 10 ggr. Okej om tjejen hade vart ny, då hade jag haft förståelse men tjejen erbjuder sig inte att visa vart spetsleggingsen finns, frågar inte sina arbetskollegor om hjälp. Nej hon står rätt upp och ner och verkar helt dum i huvudet. Om hon nu var ny vill jag verkligen inte klaga på henne, för att det är inte lätt att vara ny. Men man måste ju också ta ett ansvar och vilja lära sig. Hon är ju faktiskt anställd för att hjälpa kunderna. Och vad den där otrevliga tjejen som jag frågade först gjorde i en klädaffär vet jag faktiskt ärligt talat inte, hon hade kanske en dålig dag, PMS eller vad som helst. Men hallå! Man får faktiskt anstränga sig lite ändå hur jäkla jobbigt det än är. Det jag kan säga säkert var att min syster hittade sina leggings. Hon som tog betalt i kassan var super trevlig. När jag skulle byta ett plagg där lite senare, så gick jag till en annan affär av samma kedja som finns i stan, och där var de verkligen super trevliga.

Det ända jag kan säga är att jag verkligen ALDRIG kommer handla i den affären igen och de har därmed förlorat en kund på inkompetent och otrevlig personal. Var det värt de? För mig - JA, för kedjan - NEJ inte om de fortsätter att bete sig så här mot andra tjejer också.

Kedjan är relativt nyöppnad och har ett koncept att kläder inte skall vara dyra. De kör mest på streetstyle, men är bra på basplagg. Kedjan heter som ett djur på engelska....



Nu skall jag äta frukost

ciaociao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0