Today is today

Hallu lovers!
Nu har jag sovit länge idag och vaknat för en timma sedan. Förlåt för dålig uppdatering under de dagar jag vart borta, men dagarna har vart jätte långa och mkt har hänt så tiden har helt enkelt inte räckt till, dumt nog.

Ja hur skall man beskriva Slovaker och Slovakien?
Centrum var jätte fint i Bratislava men annars så var det väldigt nergånget, Slovakerna vägrade prata engelska och sa att de kunde tyska men de fattade inte ens det. Så ja vi har fått kommunciera på engelsk-tysk-svenska, för när slovkarna började prata slovakiska med oss, så pratade vi svenska med dem. Många var ganska otrevliga med men det fanns ju några trevliga. Det var sjukt billigt och maten helt ok, men jag föredrar svensk mat. Nej jag hade nog aldrig åkt till Slovakien om det inte hade vart för tävlingen, och på så sätt är det kul att få åka till ett land där man annars inte skulle åkt till. Men det är ingen stad som jag i nuläget skulle rekommendera att åka till. Men vi hade runt 20 grader varje dag iaf

Det hela blev inte bättre av att vi hela tiden skrämmnde upp varandra, filmen Hostel utspelar ju sig där, så alla skrämmnde upp alla. Och jaa jag blev ganska rädd många gånger speciellt när det var mörkt ute och folk berättade. Och sedan dessa jävla myggor.. jag har så mkt myggbett att det är tragiskt, det ser ut som en acneattack i ansiktet, men nej det är myggbett och de kliar såå sjukt mkt,.

En annan kosntig sak är att det inte finns lås på toalettdörrarna på offentliga platser, och fråga mig inte varför för jag tycker det är helsjukt. På flygplatsen och hotellet fanns det, men inte på resturanger, shoppingcenter eller idrottshallen där vi fäktade. Varför har man inte lås på toaletten?

Njae Bratislavas centrum var fint, men jag kommer inte åka tillbaka till Bratislva på mkt läääänge. Och igår älskade jag verkkligen mitt liv sjukt mkt då jag slapp att betala en ganska stor övervikt på fäktväskan, tack vare för att 70 till 100 slovaker inte köpt flygbiljettern innan och skulle göra det på flygplatsen så var kön, där jag skulle betala så lång att jag slapp betala för att de inte hade tid med mig då. I just loved my life then.

Ni kanske undrar hur tävlingen gick? Den vill jag inte prata om. Nu blickar jag bara framåt mot junior EM i Amsterdam om två och  en halv vecka.

Annars, vad har hänt i Sverige, hur gick det i VM kvalet mot Portugal?

Nu ner till stan. Hörs sedan loves!

ciaociao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0