Team Blondinbella..

Godmorgon alla!

Hade tänkt börja denna dag med att förklara varför jag gillar blondinbella och hennes blogg. För hon är verkligen en superwomen.

Från början gillade jag inte heller Bbella som många andra, eller gillar och gillar, jag kände henne inte men jag tyckte att hon verkade vara en blondin, som var smart men ville spela dum, visa för hela värden vem hon var samt att uppröra. Ho skrev gång på gång om saker som "normala" människor inte har och hon ville inte gärna gömma sig med att pengar kan köpa lycka - snarare tvärtom. Hon skrev för att provocera och alla trodde hon var en liten brat som levde på pappas pengar. En tjej som i mångas ögon såg ut att ha allt.

Men under de år jag följt hennes blogg så har man sett en förändring. Hon är inte alls den där dryga stockholmsbruden som lever på pappas pengar, eller bara skriver om ytliga saker som många av oss andra gör, kläder, smink, fikor, fester m.m
Nej tjejen har verkligen någonting innanför skallbenet. Hon är en söt och trevlig tjej som verkligen vill göra sitt för att förändra världen. Hon älskar att lära sig och kan inte få nog av andra kunskaper. Hon är endast 17 år men tjänar en lön på sin blogg som normala människor skulle drömma om att ha i lön. Hon driver dessutom ett eller två andra företag vid sdan om samt snart lanserar hon en klädkollektion.

Hon har vågat stå på sig och sina åsikter genom vått och torrt. Hon får ständigt en massa elaka kommentarer och påhopp, men har hon brytt sig om dem? Nej, för Bbella ser allt positivt i det negativa. Hon har vuxit som en ikon bland svenska folket och framförallt unga tjejer som idag kanske vågar stå på sig vad gällande åsikter mellan himmel och jord. Hon har lärt unga tjejer och kanske till och med killar vad självförtroende är och hur mycket man måste kämpa för att lyckas i livet. Hon är inte alls den tjejen som alla trodde, som skulle leva på pappas pengar hela sitt liv. Nej, hon tjänar som sagt var med en vad en normal svensson idag kanske gör tillsammans. Hon skall snart köpa en egen lägenhet så fort hon blivit 18 år fyllda

Hon har velat att våga lämna ut hela sitt liv i det offentliga. Hon har börjat prata om saker som tidigare har vart tabu om att prata om - tex hennes övergrepp, för att hon vill hjälpa andra unga tjejer som har vart i liknande situatiioner. Och om hon har lyckats?

JA

Även om folk inte gillar Blondibella så kan de inte sluta att ha en hatkärlek till henne. För uppenbarligen så sätter hon ett sådant starkt intryck på folk att de måste läsa hennes blogg. Och bara för att de själva inte lyckats lika bra så måste de kommentera elakt. Hon sätter intryck på de som gillar henne och ser upp till henne, och hon har idag blivit en förebild för många unga tjejer i klass med superstjärnor. "Kan blondinbella, kan jag" tänker många tjejer.

Nej blondinbella kommer föralltid vara en superwomen i mina ögon, även om hon på sin blogg ibland tvekat om att hon är det. Hon är ambitiös, söt, smart och duktig. Och en sak är säker, även om hon har en paus nu i sitt bloggande - vilket jag tror är bra för henne, eftersom - om jag skall citera henne - så tror jag hon behäver tid för att andas.

Vi kommer att få se mer av Blondinbella i framtiden. och jag väntar med glädje på det.

För om "team blondinbella" linnet funnits kvar, hade jag med stolhet burit det.

För flickan som alla trodde var en blåst blondin är idag för många deras hjälte. En superwomen
Och hon kommer föralltid att vara "Allas vår Blondinbella"





ciaociao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0