tired..


Inte bloggat på ett tag, men det beror på att det har varit fullt upp. Kvällen i onsdags hos JvP var super kul men jag var helt slut efter jobbet. AN L J och AM kom och hälsade på mig medan jag jobbade, superkul.

Torsdags var mer jobb samt att jag träffade barndomsvännen AE ínnan jobbet. Vi drack kaffe och åt lunch hemma hos mamma och pratade om allt från barndomsår, studenten, politik och allt annat som hör vardagen till
Igår på jobbet kom tröttheten som ett bombnedslag, det hjälpte inte att EB och hennes vän kom förbi, jag var så trött att jag trodde att jag skulle svimma när som.

Idag så hade jag kl 10 hand om en skola som skulle testa på fäktning, och även om jag hellre hade velat ligga kvar under duntäcket så var jag tvungen att ta hand om dem. De var jätteduktiga, en skola från lerum där jag antar att det var ganska stökiga barn som gick där, eller barn som inte har dt så lätt, men de var verkligen jätteduktiga. Nu ligger jag i soffan och gör inget, skall ha barnträning kl 5 för att sedan vara med på ett landslagsläger här i GBG.  Min trötthet är verkligen det största problemet. Ni vet tröttheten som gör ont i kroppen. Åh egentligen hade jag bara velat sova hela dagen och helgen, men det blir en jobbig helg, Träningsläger imorgon hela dagen, jobb från 9 till 16 på söndag och måndag jobbar jag också från 7-16 så att på tisdag är dagen då jag kan sova länge... Cant wait!

Nej nu skall jag läsa lite mail

take care, hörs senare!
ciaociao

Kommentarer
Postat av: AE

alltid lika kul att läsa om sig själv, lite av en kick faktiskt :)

2008-10-30 @ 16:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0