Pushing...

Nu har man kommit hem från träningen, svettigt, jobbigt och ont vad var denna träningen bestod av. Men självklart är det roligt, annars hade jag inte hållt på med detta. AS och jag planerar att göra Bratislava osäkert nu till helgen när vi kommer ner. Men han tävlar på lördagen och jag på söndagen så antingen får vi ta varsin dag att göra det osäkert eller så får vi slå våra kloka huvuden ihop och komma på någonting. Jvp kan säkert komma med lite tips, hon skall ju med också och brukar vara bra på att göra städer/saker och allting annat osäkert. Minnen säger jag bara. Minnen och skratt.

All ärenden gick bra idag, kom hem med en ny älskling till väsksamligen i min garderobe så den väskan skall invigas till bratislava. Banken tog sjukt lång tid, och tanten på FACE på vallgatan var jättesnäll och självklart personalen på Nordstan guld som hjälpte mig med pandora armbandet. Så söta!

Åh jag älskar verkligen när det är sådant väder som det har vart idag, När man kan ha lite tjockare kläder på sig samtidigt som man kan gå runt i solglasögon och bara njuta. Just love it.

Nu har bloggmanegern tjatat om ett inlägg såå länge så nu måste jag skicka iväg det. Det är bra att någon pushar på en. Då fungerar jag bäst


Sov gott ciaociao




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0