Over and out

Godmorgon bloggen. Vaknade idag att jag var helt yr i huvudet, kanske en förkylning på G..
Idag blir det till banken för att byta ut mitt kort. sedan träning och Js middag.

Gårdagen på MUF var jätte intressant. kul att se alla igen, var verkligen år och dagar sedan jag var där. Föreläsaren var Susanne Haby, Moderat som kandiderar till Europaparlamentet nu till våren. För ni har väl inte missat att valet till Europaparlamentet är till våren?!

Och det slog mig faktiskt igår när jag satt där och lyssnade - jag får ju rösta!  Skall jag rösta? Självklart. Jag tycker det är ens plikt som medborgare att rösta. Röstningen är till för att vi medborgare skall få en chans att bestämma och påvekar. Många tycker inte att de kan påverka så de röstar därför inte - men jag tycker då inte att man kan klaga på vad politikerna gör. Politikerna sitter på makten för att vi har valt dem till att styra och påverka vårt land och de gör det för vårt bästa även om man kanske inte delar samma politiska åsikter - Därför i slutändan vill alla kuna leva i ett Sverige som det fungerar att leva i. När sossarna satt på makten så delade jag inte mycket utav deras åsikter, men de kom ju med förslag och ändringar som de trodde var bäst för Sverige. Nu när alliansen sitter på makten så kommer de med sina förslag - vilket jag delar mycket mer. Allt för att Sverige skall bli bättre. Så om du känner att du är en person som har mycket att säga till om och tycker att politik är roligt engagera dig då istället för att klaga. För om du klagar och inte röstar så kan du inte påverka. Jag menar på att om man inte röstar skall man inte klaga eftersom man inte gjort sin plikt som medborgare att kunna påverka.

Glöm därför inte Europaparlamentsvalet i juni 2009.

over and out

catch up later

ciaociao

Kommentarer
Postat av: Henke Lundegard

Susanne Haby? Det var hon som hellre ville bygga ett ridhus än en fotbollsarena som stadens tre största lag skulle dela på. Intelligent kvinna det där. Jag ska rösta på henne, skicka henne till Europa så slipper man henne i Göteborgspolitiken.

2008-11-13 @ 19:16:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0