celebs goes stockholm..

Lite rewind från stockholm. Pappa och jag tåg tåget kl 0942 från Göteborgs central för att komma upp till Stockholm runt halv ett tiden. Blev en snabbb runda på stan - 20 minuter (!?) - eftersom jag hade såklart hade glömt strumpbyxor och hårspray. Mötte upp pappa på Grand efter min snabba lilla shoppingrunda och när jag och pappa står lite utanför ser vi en limo och en mörkhyad liten man, tänkte inte mer på det mer än att det var en massa folk och säkerhetsvakter runt honom. Hm en amerikansk president trodde vi - men inte alls. Pelé var hans namn. Som ett litet barn blev jag igen och var absolut tvungen att ta autograf. Herregud man fyller 20 nästa år men beter sig som 9 haha. Väl inne på Grand och en jättegod lunch spottas även min barndomsidol Carola och Anders Berglund - ni vet han i Så skall det låta.

Efter lunchen hade jag exakt en timma på mig att göra mig iordning innan vi skulle möta upp lite folk som också skulle till Vasamuseét och KÖMS middag. Det blev sjukt stressigt kan jag säga. Men väl i långklänning och päls begav sig jag och pappa tillbaka till Grand för en fördrink med de andra sällskapen. Helt plötsligt ser jag en kille jag känner igen i en utav sofforna. Efter mkt funderande kom jag på det - Zlatan Zlatan Zlatan denna Zlatan. Visst var middagen senare på kvällen väldigt trevlig men jag hade inte tackat nej till att vara med på fotbollsgalan också. Och grattis förresten Zlatan, även om du såg schleten ut i soffan så var det ju tredje guldbollen gillt. Men du har min förståelse - träning och småbarnspappa kan säkert trötta ut en, men det är mkt roligare att titta på snygga fotbollskillar. Även om man egentligen tittar på fotbollen. haha.

Middag som sagt. Lång tid av tal och musik innan. Eftersom man vill vara artig var det inte tråkigt men varje tal kunde kortats ner med en kvart iaf. Sedan var det mat och då var klockan åtta så min mage kurrade rejält. Fick äran att sitta med en utav stipendiaterna - kapten David von Platen. Mkt trevlig kille. För er som undrar, jaa jag var yngst på tillställningen sedan kom Kaptenen med sina 29 år på nacken.  Kungaparet var som vanligt väldigt snygga och drottningens pälscape var to die for. Synd att inte Carl Philip var där..

Nej nu skall jag göra lite mer thé, jobbar idag trots sjukdom.. I helgen blir det förhoppningsvis tävling i Kalmar och nästa vecka bär det av till Polen. Sedan är tävlingssäsongen för hösten finito. Skall bli skönt med vila från tävlingar efter polen, för man märker verkligen vilket slitage på kroppen det är..

Andiamo.

ciaociao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0