Helgen

Helgen har varit helt underbar förutom några små misstag. Fredagen började med att J, AM , V och jag gick en liten sväng på stan där vi lyckades hitta balkläningar till J och AM, kläningarna är förövrigt klassens stora stress moment nu. Sedan var det bodycombat som gällde på SATS för mig J och AM. Och jag kan säga att det känns fortfarande i ryggen...
Vi möte upp CE för thaimat och godis och sedan hem till mig för film. Hur mysigt som helst!

J sov över och på lördagen var det återigen ner på stan där vi först laddade upp med varsin varm choklad från Espresso House, sockerfri såklart ;) Sedan efter stan var våra magar hur hungriga som helst så då bar det återigen av till espresso house. På kvällen sedan var det självklart melodifestivalen som gällde.

Vad kan man säga, de bästa låtarna gick vidare, Och Perrellis kläder! Hur snygga var inte de. Jag vet inte vad Linda Bengtizing har gjort med sitt hår, men det är väl ett desperat försök till att likna Fru Beckham. Nej Linda sätt i extensions nu!
 

Idag är det bara plugg som gäller, skall träffa JE och JK för kaffe på Centro klockan tre så det blir trevligt! För övrigt är det faktiskt bara plugg, vår kära geografilärare har kommit på den briljanta iden att vi skall ha prov på torsdag och vi fick reda på det i... FREDAGS!

Nej nu är det back to work, har legat alldeles för länge i soffan och kollat på MiamiINK.

Ciaociao!

Kommentarer
Postat av: Hemlig beundrare:)

Vilka ska ni gå på balen med? bestämt något ännu?

2008-03-03 @ 19:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0