London part 3

Godmorgon vänner! Har preis ätit frukost och tittat på Janice Dickinson showe, älskar det programmet, även om hon kan vara en riktig bitch!

 Okej London part 3 is on the way.

Vi vaknade lördag morgon och SZ hade ordnat en riktig engelsk breakfast, med scones och thé. Sedan var det att packa ihop sakerna eftersom vi skulle bo på ett hotell natten mellan lördag och söndag. SZ skulle ha med sig 4 månaders packning så det var mkt som skulle tas med. Efter mkt stress och packning var vi äntligen färdiga. Sprang ner till Starbucks för att få sig en välförtjänt kaffe och lugna ner nerverna lite.

Seda nin till Hammersmith och en liten promenad på tio minuter till hotellet. KLockan var nu runt 5 tiden och alla var så sjukt hungriga att vi gick och köpte fish and chips och sedan tillbaka till hotellet för en liten powernap.

Vid halv nio kom Mary och tjejerna gjorde sig iordning för att testa på pulsen i Londons nattliv. Och den pulsen var bra hög. Det går verkligen inte att beskriva Londons uteliv och inte eller kan jag ens försöka förklara för man måste verkligen uppleva det. Jag tror faktiskt inte ens jag skall försöka. Så fort jag får bilderna så kommer de förklara. För bilder säger ju mer än tusen ord!

Söndagen var det frukost på Starbucks vid 1 och sedan begav jag mig mt Stansteads flygplats. Efter Lite tjafs med Ryanair om för mkt bagage lyckades jag slippa betala övervikt och sedan lyckades ju planet vara försenat i över två och en halvtimma. Men sedan två timmar och en halvtimma senare var man framme i ett regnigt Göteborg!

Nu regnar det verkligen jätte mkt och jag skall sätta mig och titta på film.Skall senare idag ut till Asperö med pappa och hälsa på lite goda vänner till familjen.. Om det blir fint väder

Ciaociao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0