INFORMATION!? någon?

Idag vaknade Gabrielle mycket trött och hade mycket väl kunnat sova 52 timmar till men nej, för Gabrielle hade ett möte med SYON. Så där träskar hon iväg en solig (nästan)vårdag och tänker att även fast hon är sjukt trött så är livet ganska bra ändå. När Gabrielle kommer till skolan går hon direkt till skolans café för frukost eftersom hon i vanlig ordning inte hunnit äta, trots att hon gick upp en halvtimma tidigare. Efter en kvarts frukost beger hon sig upp till SYONs arbetsrum på  Hulebäcks expedition och ser en liten gul postit lapp. "Sofie är sjuk idag".
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kunde de inte förvarnat eller något innan, nu sitter jag har i skolan med mitt nästan halvkalla te, och bara är jätte arg för att jag inte fick ha mitt möte men framför allt så hade jag en tänke på att hoppa över det i morse, men en god människa som man är pallrade jag mig iväg ändå trots min otroliga trötthet.

Har expedtionen aldrig hört ordet, INFORMATION!?.

Hopp. så nu skall jag sitta här till klockan elva, skriva på en inlämning i religion B som vi har tils imorgon. Trevligt... NOT!

Det är väl lika bra att börja. tacka gud för att Ipoden fungerar iaf.

Ett mer uppmuntrare och glader inlägg kommer nog (förhoppningsvis) senare idag.

Ciaociao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0