Hard Times..

Okej nu till mitt lilla - eller ja ganska stora Scoop! Innan jag berättar, så kom bara ihåg det var här ni läste/hörde det först. Ryktet är dock inte bekräftat i media än.

Alla vet vi att världen befinner sig i en ekonomisk kris. Och visst börjar man märka det runt omkring vart man än går. Mindre kunder i caféer, butiker, mindre konsumenter är kanske är bättre ord. Istället för lunch tar man en cigarett eller kanske en kaffe, om man vill lyxa till det en cafe latte. Folk dricker rödvin istället för vitt-rosé-drink eller champagne. Ja kanske är vi inte där än men snart..

Nu till scoopet. Alla vet vi att Victoria Arena gick i konkurrs för ett tag sedan. Likaså Mique i arkaden. Nu har även Stuuk gått i konkurs. Fiorucci Accesoarer med flera. Men vet  ni vad den största skrällen är och nu till Scoopet.

NK kommer under januari månad att stänga ner hela NK designers på Stockholms NK. Göteborgs NK kommer att under liknande omständigheter drabbas fast iform utav Ralph Lauren, NK herr trend med flera. Anledningen?

För att aktier dalar och att det inte finns några konsumenter. RnB heter det företag som äger dessa avdelningar på NK och de äger även JC, samt några andra "cheapare affärer", nu blir det alltså istället till för RnB att locka konsumenter genom billigare kedjor.

Även om ryssen kommer snart kommer det dröja  innan Svensken och många andra europeér har pengar att sprida omkring sig.
 

Nej vänner vi går mot Hard times. Det är bara att bita ihop i kylan. För vem trodde att giganten som NK skulle ha avdelningar som tvingades stänga, eller stuuk som sålde bode billigt och dyrt med de bästa jeansspecialisterna i stan som bara genom att granska din kropp kunde hitta just jeans som gjorde att din kropp bara fick DET.

Nej just nu är det grått, vi går mot en svartare nyans på livet

ciaociao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0