Sätt färg på din dag - rosa fredag

Åh idag är det fredag! Lovely! Solen skinner! Hur skönt som helst. har suttit på balkongen ett tag nu men fick gå in för att det blev för varmt haha något måste man ju alltid klaga på. Höll på att somna där ute så skönt det var.

Ikväll händer faktiskt ingenting tror jag, och det är nog också ganska skönt. Man måste få ta det lite lugnt ibland. Måste plugga lite eftersom vi har så sjukt mkt i skolan. Kul liv man har!

Mamma ringde idag från Manchester, hon är där på ännu en jobbresa. Men det som är bra när föräldrar åker på jobbresor är att de är ett perfekt tilfälle att ge barnen lite kutlur och inspiration ifrån ett annat land. Och så även i detta fall. Mamma har köpt en ny älskling till mig. En rosa starbucks termosmugg. Så den ni!
Älskar min svarta "petité" som några urduktiga tjejer sålde i skolan i UF. Men mitt nya motto är att sätta färg på tillvaron så en rosa blir perfekt. Och vad kan man då lära sig kulturellt från detta?. Jo, Starbucks finns inte i Sverige men de gör bra kaffe! Förhoppningsvis så öppnas ett Starbucks snart med mamma och mig själv som ägare men jag måste få med mamma till 100 %. Så färgen på dagen blir rosa. Och det passar bra för att jag har även köpt ett rosa linne idag.

Vilken färg skulle ni vilja sätta på er fredag?

Nu är det the hills!

ciaociao!

Kommentarer
Postat av: Klara

Oooh, Gaby du har knackt koden! Starbucks ar fantastiskt. Har ett typ 10 minuter fran mig, sa jag brukar ga ner och kopa kaffe dar ganska ofta... Har planerat att kopa med mig ett par termosmuggar hem ocksa! Och forresten, min fredag ar bla!

2008-04-25 @ 21:52:17
URL: http://klaragardfeldt.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0