M som i måndag

Måndag igen, nya tag början på en vecka som kan skapa ett bättre liv för många. Om söndagar är ångestens dag, det var det iaf för mig där av inget blogginlägg igår, då är måndagen en dag där livet kan börja om på nytt.

Idag förgylldes min måndag, och det var början på en ny längtan och ett bättre schema fram tills studenten. Inga fler gymnastiklektioner. Hurra för klassen! Sedan finns det ju alltid något negativt i det positiva, i detta fall att jag, tror jag, har en spricka i ena tån. Hurra för klanten Gaby ! Haha, skämt och sido, jag är helt enkelt ingen gymnast och ringar och bocken är mina absolut värsta fiender. Och så även idag. Men i och med min lilla olycka i ringarna så slapp jag bocken. Och nu behöver jag aldrig mer ha redskap! Mohahaha segern är min!

Gick i skolan till halv fem idag, men det var inte så jobbigt som det låter, sista lektionen är rättskunskap och dels är kursen intressant men sedan är läraren sjukt rolig!

Helgen har varit sjukt skoj. Det har varit en del sovande men också mkt mys med vänner och rolig utgång. Jag har till och med fått en kille att rappa en låt till mig haha, det är inte alla som får det

Imorgon åker SZ till London. Och på samma dag så fyller hon 20. Skall firas på centro där vi skall ha en liten brunch innan det är dags för henne att bege sig ut till landvetter. Någon som har förslag på födelsedagspresent?


Här kommer dagens vill ha med!

 Dessa blir nya så fort de kommer ut i affären
Ballerina från Wedins!


Ciaociao!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0